Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD parantos aktip dina bidang matérial mangtaun-taun, sareng parantos ngawangun hubungan koperasi jangka panjang sareng éksténsif dina pasar domestik sareng internasional. Produkna parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah sareng parantos dipuji ku konsumén internasional.

Tankii Alloy (Xuzhou) Co., Ltd. mangrupikeun pabrik kadua anu diinvestasikeun ku Shanghai Tankii Alloy Materials Co., Ltd., khusus dina produksi kawat alloy pemanasan listrik résistansi tinggi (kawat nikel-kromium, kawat Kama, beusi-kromium kawat -aluminum) sareng kawat paduan resistansi presisi (kawat Constantan, kawat tambaga mangan, kawat Kama, kawat tambaga-nikel), kawat nikel, sareng sajabana, fokus kana porsi lapangan pemanasan listrik, résistansi, kabel, bolong kawat sareng sajabina . Salaku tambahan, urang ogé ngahasilkeun komponén pemanasan (Bayonet Heating element, Spring Coil, Open Coil Heater and Quartz Infrared Heater).

Dina raraga nguatkeun manajemén kualitas sareng panilitian sareng pamekaran produk, kami parantos ngadegkeun laboratorium produk pikeun terus manjangan umur jasa produk sareng ketat ngatur kualitasna. Pikeun unggal produk, kami ngaluarkeun data tés anu leres janten tiasa dilacak, sahingga konsumén tiasa raoseun.

Kajujuran, komitmen sareng patuh, sareng kualitas salaku kahirupan urang mangrupikeun pondasi urang; ngudag inovasi téknologi sareng nyiptakeun mérek paduan kualitas luhur nyaéta filosofi bisnis urang. Taat kana prinsip ieu, kami masihan prioritas pikeun milih jalma kalayan kualitas propésional anu hadé pikeun nyiptakeun nilai industri, bagikeun kahormatan kahirupan, sareng babarengan ngawangun komunitas anu éndah dina éra anyar.

Pabrik ieu aya di Zona Pengembangan Ékonomi sareng Teknologi Xuzhou, zona pangembangan tingkat nasional, kalayan transportasi anu saé berkembang. Éta sakitar 3 kilométer jauhna ti Stasiun KA Xuzhou Wétan (stasiun karéta gancang-gancang). Dibutuhkeun 15 menit kanggo dugi ka Stasiun Kereta Api Berkecepatan Tinggi Bandara Xuzhou Guanyin nganggo rail-speed tinggi sareng ka Beijing-Shanghai sakitar 2,5 jam. Ngabagéakeun pangguna, éksportir sareng anu ngajual ti sadayana penjuru nagara datang pikeun tukeur sareng pituduh, ngabahas produk sareng solusi téknis, sareng babarengan ngamajukeun kamajuan industri!

Kualifikasi

c

Kasus palanggan

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD. nyayogikeun bahan panilitian kanggo paguron luhur, sakumpulan leutik foil, bahan résistansi, sareng sajabana, sareng ngajaga hubungan anu caket sareng panaliti ilmiah, sareng aktip ngabantosan universitas dina panilitian téknis.

1

Universitas Malaya 

Universitas Nanjing Aeronautics sareng Astronautika

2
3

Universitas Toronto

Universitas Monash

4
5

Universitas Sydney

Universitas Columbia

6
7

Universitas Wuhan

Universitas Sains sareng Téhnologi Beijing

8