Wilujeng sumping di situs web kami!

BERITA PERUSAHAAN

  • Do you know all these knowledge about resistance wire?

    Naha anjeun terang sadayana élmu ieu ngeunaan kawat résistansi?

    Pikeun kawat résistansi, kakuatan résistansi kami tiasa ditangtoskeun numutkeun résistansi kawat résistansi. Kakuatan anu langkung ageung, mungkin waé seueur jalma henteu terang kumaha milih kawat résistansi, sareng teu seueur seueur kawéntar ngeunaan kawat résistansi. , Xiaobian wi ...
    Maca deui
  • Nickel price hits 11-month high on expectations of robust demand

    Harga nikel pencét 11-bulan tinggi dina ekspektasi tina paménta kuat

    Nikel, tangtosna, mangrupikeun logam konci anu ditambang di Sudbury sareng ku dua padamel utama kota, Vale sareng Glencore. Ogé di tukang harga anu langkung luhur nyaéta telat kana rencana ékspansi kapasitas produksi di Indonésia dugi ka taun payun. "Saatos surplus awal taun ieu, aya tiasa janten sempit di ...
    Maca deui