Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • How can radiant tubes last longer

    Kumaha tabung anu mancawarna langkung lami

    Nyatana, unggal produk pemanasan listrik ngagaduhan umur jasa. Sababaraha produk pemanasan listrik tiasa ngahontal langkung ti 10 taun. Nanging, upami tabung anu manceran dianggo sareng dirawat kalayan leres, tabung anu mancorong langkung awét tibatan anu biasa. Hayu Xiao Zhou ngenalkeunana ka anjeun. , Kumaha carana ngadamel radian ...
    Maca deui
  • Do you know all these knowledge about resistance wire?

    Naha anjeun terang sadayana élmu ieu ngeunaan kawat résistansi?

    Pikeun kawat résistansi, kakuatan résistansi kami tiasa ditangtoskeun numutkeun résistansi kawat résistansi. Kakuatan anu langkung ageung, mungkin waé seueur jalma henteu terang kumaha milih kawat résistansi, sareng teu seueur seueur kawéntar ngeunaan kawat résistansi. , Xiaobian wi ...
    Maca deui
  • Nickel price hits 11-month high on expectations of robust demand

    Harga nikel pencét 11-bulan tinggi dina ekspektasi tina paménta kuat

    Nikel, tangtosna, mangrupikeun logam konci anu ditambang di Sudbury sareng ku dua padamel utama kota, Vale sareng Glencore. Ogé di tukang harga anu langkung luhur nyaéta telat kana rencana ékspansi kapasitas produksi di Indonésia dugi ka taun payun. "Saatos surplus awal taun ieu, aya tiasa janten sempit di ...
    Maca deui