Wilujeng sumping di situs web kami!

Taros Kami

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD

Alamat

No.8, Taman Perindustrian Laohuren, Zona Pangwangunan Ékonomi Xuzhou, Jiangsu, 221011 Cina

Telepon

Kantor Pusat Shanghai:

0086 21 5611 0178

0086 21 6665 0080

Jam

Senén-Jumaah: 8:30 dugi ka 5:30 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami