Wilujeng sumping di situs web kami!

BERITA INDUSTRI

  • Nikel Komérsial Komersil

    Formula Kimia Ni Topik Anu Ditutupan Latar Korosi Résistansi Pasipatan Pabrik Nikel Murni Komersil Latar Nikel Komérsial nikel paduan murni atanapi low mendakan aplikasi utami na dina ngolah kimia sareng éléktronika. Résistansi Korosi Kusabab nikel murni ...
    Maca deui
  • Ngartos Paduan Aluminium

    Kalayan tumuhna aluminium dina industri pabrikan las, sareng panarimaanna salaku alternatif anu hadé pikeun waja pikeun seueur aplikasi, aya paningkatan sarat pikeun anu kalibet sareng ngembangkeun proyék aluminium janten langkung akrab sareng kelompok bahan ieu. Pikeun sapinuhna ...
    Maca deui
  • Aluminium: Spésifikasi, Pasipatan, Klasifikasi sareng Kelas

    Aluminium mangrupikeun logam anu paling loba di dunya sareng mangrupikeun unsur paling umum katilu anu ngandung 8% kerak bumi. Karagaman aluminium janten logam anu paling seueur dianggo saatos waja. Produksi Aluminium Aluminium asalna tina bauxite mineral. Bauxite dirobah jadi alumin ...
    Maca deui
  • FeCrAl alloy advantage and disadvantage

    Kauntungan padet FeCrAl sareng karugian

    Paduan FeCrAl umum pisan di lapangan pemanasan listrik. Kusabab éta seueur kaunggulan, tangtosna ogé ngagaduhan karugian, hayu ditaliti. Kaunggulan: 1, Suhu panggunaan dina atmosfir tinggi. Suhu jasa maksimum alloy HRE dina aloi éléktroterma beusi-kromium-aluminium tiasa rea ​​...
    Maca deui
  • Tankii News : Naon résistor?

    Résistor mangrupikeun komponén listrik pasip pikeun nyiptakeun résistansi dina aliran arus listrik. Ampir sadaya jaringan listrik sareng sirkuit éléktronik aranjeunna tiasa dipendakan. Résistansi diukur dina ohm. Ohm nyaéta résistansi anu lumangsung nalika arus tina hiji ampere ngalangkungan ...
    Maca deui
  • How can radiant tubes last longer

    Kumaha tabung anu mancawarna langkung lami

    Nyatana, unggal produk pemanasan listrik ngagaduhan umur jasa. Sababaraha produk pemanasan listrik tiasa ngahontal langkung ti 10 taun. Nanging, upami tabung anu manceran dianggo sareng dirawat kalayan leres, tabung anu mancorong langkung awét tibatan anu biasa. Hayu Xiao Zhou ngenalkeunana ka anjeun. , Kumaha carana ngadamel radian ...
    Maca deui