Wilujeng sumping di situs web kami!

Produk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

    company

TANKII ALLOY (XUZHOU) CO., LTD. parantos aktip dina bidang matérial mangtaun-taun, sareng parantos ngawangun hubungan koperasi jangka panjang sareng éksténsif dina pasar domestik sareng internasional. Produkna parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah sareng parantos dipuji ku konsumén internasional.

Tankii Alloy (Xuzhou) Co., Ltd. mangrupikeun pabrik kadua anu diinvestasikeun ku Shanghai Tankii Alloy Materials Co., Ltd., khusus dina produksi kawat alloy pemanasan listrik resistansi tinggi (kawat nikel-kromium, kawat Kama, beusi-kromium -kawatinuminum) sareng presisi…

Warta

news

Tankii Apm Kaluar

Anyar-anyar ieu, tim kami parantos hasil ngembangkeun TANKII APM. Mangrupikeun bubuk canggih metalurgi, dispersi nguatkeun, paduan FeCrAl ferit anu dianggo dina suhu tabung dugi ka 1250 ° C (2280 ° F).

How can radiant tubes last longer
Nyatana, masing-masing pemanasan listrik ngahasilkeun ...
Do you know all these knowledge about resistance wire?
Pikeun kawat résistansi, kakuatan urang ...