Wilujeng sumping di situs web kami!

Résistansi Sampling Kawat Constantan 30Ω 5% D = 0,5mm P = 5mm

Pedaran pondok:

Résistansi Sampling Kawat Constantan
Fitur:
Kinerja stabil
Handap ohm
Induktansi rendah
Gampang solder, reliabiliti tinggi, kamampuan overload tinggi


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Modél NO.: Résistansi Sampling Kawat Constantan
  • Konduktor bulistir: Constantan
  • Resistor Precision: Kawat buleud
  • Résistansi: 0,49 + -5%
  • résistansi: Résistansi tetep
  • Wangun: Kawat buleud
  • ngetik: Sekering résistor
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Appliacation:
    Sistem hiburan, TV, Audio, Power supply, Meter / Instruments system, Automation system

    constantan 001 constantan 002 constantan 003 constantan 004 constantan 005




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami