Wilujeng sumping di situs web kami!

Komponén éléktronik Circuit Board Luncat Kawat Milliohm Resistor

Pedaran pondok:

Résistansi résistansi Constantan
Fitur:
Kinerja stabil
Handap ohm
Induktansi rendah
Gampang solder, reliabiliti tinggi, kamampuan overload tinggi


  • Modél NO.: Résistansi klip / jumper resistacne
  • résistansi: 0,48 +/- 5%
  • Bahan: Campuran nikel tambaga
  • ngetik: Résistansi tetep
  • Asalna: Shanghai
  • Diameter: 0.4-3.0mm
  • MOQ: 10000 Pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Appliacation:
    Sistem hiburan, TV, Audio, Power supply, Meter / Instruments system, Automation system

    constantan 001 constantan 002 constantan 004 constantan 003 constantan 005


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami