Wilujeng sumping di situs web kami!

Konstampan Kawat Tambaga Konstérant 2-10m Ohm Shunt Resistor

Pedaran pondok:

Résistansi Colokkeun Kawat Tembaga Constantan
Fitur:
Kinerja stabil
Handap ohm
Induktansi rendah
Gampang solder, reliabiliti tinggi, kamampuan overload tinggi


  • Modél NO.: Résistansi Colokkeun Kawat Tembaga Constantan
  • bahan: konstantan
  • résistansi: 0,49 +/- 5%
  • Fungsi pikeun Résistansi: Résistansi Sampling Kawat Constantan
  • ngetik: Résistansi tetep
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Appliacation:
    Sistem hiburan, TV, Audio, Power supply, Meter / Instruments system, Automation system

    constantan 002 constantan 001 constantan 002 constantan 003 constantan 004 constantan 005


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami