Wilujeng sumping di situs web kami!

Kawat Nicr20alsi / Karma / 6J22Wire pikeun résistansi

Pedaran pondok:

Kawat NiCr20AlSi / Kawat Karma / 6J22 pikeun Résistansi

Paduan karma diwangun ku tambaga, nikel, Aluminium sareng Beusi salaku komponén utama. Resistivity nyaeta 2 ~ 3 kali langkung luhur ti Manganin. Éta ngagaduhan koefisien suhu handap résistansi (TCR), EMF termal handap ngalawan tambaga, permanén alus résistansi pikeun waktos anu lami sareng anti oksidasi anu kuat. Kisaran suhu kerja na langkung ageung tibatan Manganin (-60 ~ 300ºC). Éta cocog pikeun ngadamel elemen résistansi presisi anu hadé sareng galur foil.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ngaran Produk : Kawat Nicr20alsi / Karma / 6J22Wire pikeun résistansi
  • hawa kerja maks: 300
  • résistansi: 1.33
  • kapadetan: 8.1
  • konduktivitas termal: 46
  • titik lebur: 1400
  • karasa: 180
  • kakuatan regangan: 780
  • Kahirupan gancang: > 81/1200
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kawat NiCr20AlSi /Karma/ 6j22 kawat pikeun résistansi

    Paduan karma diwangun ku tambaga, nikel, Aluminium sareng Beusi salaku komponén utama. Resistivity nyaeta 2 ~ 3 kali langkung luhur ti Manganin. Éta ngagaduhan koefisien suhu handap résistansi (TCR), EMF termal handap ngalawan tambaga, permanén alus résistansi pikeun waktos anu lami sareng anti oksidasi anu kuat. Kisaran suhu kerja na langkung ageung tibatan Manganin (-60 ~ 300ºC). Éta cocog pikeun ngadamel elemen résistansi presisi anu hadé sareng galur foil.

    Eusi Kimia (%)

    Kelas C Si Bungbulang P S Ni Al Fe Cr
    Karma ≤0.04 ≤0.20 0,5 ~ 1.05 ≤0.010 ≤0.010 Bal. 2.7 ~ 3.2 2.0 ~ 3.0 19.0 ~ 21.5

    Pasipatan Fisik

    Kelas Dénsitas (g / cm3) EMF vs.
    Pt (0-100ºC) μv / ºC
    Max ngagunakeun
    Temp (ºC)
    Volume
    résistansi (μΩ.m)
    Nilai PPM
    (× 10-6 / ºC)
    Karma 8.1 ≤2.5 ≤300 1,33 ± 8% (20ºC) ± 30 (20ºC)




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami