Wilujeng sumping di situs web kami!

Caang NiCr8020 / Kawat Alloy N8 pikeun Sealer

Pedaran pondok:

Nichrome NiCr 80/20 strip Élmu Résistansi Jalur

Ni80Cr20 mangrupikeun paduan nikel-kromium (paduan NiCr) dicirikeun ku resistivitas tinggi, résistansi oksidasi anu saé sareng stabilitas bentuk anu saé pisan. Éta cocog pikeun dianggo dina suhu nepi ka 1200 ° C, sareng tahan umur jasa anu langkung unggul dibandingkeun sareng aloium kromium alumium.

Aplikasi anu biasa pikeun Ni80Cr20 nyaéta unsur pemanasan listrik dina alat bumi, tungku industri sareng résistor (résistor wirewound, résistor pilem logam), setrika datar, mesin setrika, pamanas cai, cetakan plastik mati, setrika solder, unsur tubular anu disarung ku logam sareng unsur kartrid.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ngaran Produk : Caang NiCr8020 / Kawat Alloy N8 pikeun Sealer
  • hawa kerja maks: 1200 ℃
  • résistansi: 1.09
  • kapadetan: 8,4g / cm₃
  • konduktivitas termal: 60.3KJ / m · h · ℃
  • titik lebur: 1400
  • karasa (hv): 180
  • kakuatan regangan: 750
  • manjangan: ≥20
  • hirup gancang (h / ℃): ≥81 / 2100
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

                                                                                                                                           Caang NiCr8020/N8  Kawat alloy pikeun Sealer

    Ni80Cr20 mangrupikeun paduan nikel-kromium (paduan NiCr) dicirikeun ku resistivitas tinggi, résistansi oksidasi anu saé sareng stabilitas bentuk anu saé pisan. Éta cocog pikeun dianggo dina suhu nepi ka 1200 ° C, sareng tahan umur jasa anu langkung unggul dibandingkeun sareng aloium kromium alumium.

    Aplikasi has pikeun Ni80Cr20 mangrupikeun unsur pemanasan listrik dina alat bumi, tungku industri sareng résistor (résistor wirewound, résistor pilem logam), setrika datar, mesin setrika, pamanas cai, cetakan plastik mati, beusi solder, unsur tubular anu disarung ku unsur kartrid.

    Komposisi normal%

    C P S Bungbulang Si Cr Ni Al Fe Lain
    Max
    0,03 0,02 0,015 0,60 0,75 ~ 1,60 20.0 ~ 23.0 Bal. Max 0,50 Max 1.0 -

    Pasipatan Mékanis Biasa (1.0mm)

    Ngahasilkeun kakuatan Kakuatan regangan Elongasi
    Mpa Mpa %
    420 810 30

    Pasipatan Fisik tipikal

    Dénsitas (g / cm3) 8.4
    Résistansi listrik dina 20ºC (mm2 / m) 1.09
    Koefisiensi konduktivitas dina 20ºC (WmK) 15

     

    Koefisien ékspansi termal
    Suhu Koefisien Ékspansi Épérméntal x10-6 / ºC
    20 ºC- 1000ºC 18
    Kapasitas panas khusus
    Suhu 20ºC
    J / gK 0,46

     

    Titik lebur (ºC) 1400
    Max suhu operasi kontinyu dina hawa (ºC) 1200
    Pasipatan magnét non-magnét

     

    Faktor Suhu Résistansi Éléktrik
    20ºC 100ºC 200ºC 300ºC 400ºC 600ºC
    1 1.006 1.012 1.018 1.025 1.018
    700ºC 800ºC 900ºC 1000ºC 1100ºC 1300ºC
    1.01 1.008 1.01 1.014 1.021 -

    Gaya suplai

    Ngaran alloy Jenis Diménsi
    Ni80Cr20W Kabel D = 0,03mm ~ 8mm
    Ni80Cr20R Pita W = 0.4 ~ 40 T = 0,03 ~ 2,9mm
    Ni80Cr20S Belang W = 8 ~ 250mm T = 0,1 ~ 3,0
    Ni80Cr20F Foil W = 6 ~ 120mm T = 0,003 ~ 0,1
    Ni80Cr20B Bar Dia = 8 ~ 100mm L = 50 ~ 1000




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami