Wilujeng sumping di situs web kami!

Sanaos prihatin Evergrande, Sika masih optimis sareng prospek Cina

Eksekutif Zurich (Reuters) -Geus Thomas Hasler nyarioskeun dinten Kemis yén Sika tiasa ngungkulan harga bahan baku naék di dunya sareng kateupastian anu aya hubunganana sareng masalah hutang pengembang China Evergrande pikeun ngahontal target taun 2021 na.
Saatos pandemi taun kamari nyababkeun turunna proyek konstruksi, pabrik bahan kimia konstruksi Swiss ngarepkeun penjualan dina mata uang lokal bakal ningkat ku 13% -17% taun ieu.
Perusahaan ogé ngarepkeun ngahontal margin kauntungan operasi 15% kanggo anu munggaran taun ieu, mastikeun konpirmasi na dipasihkeun dina bulan Juli.
Hasler ngambil alih Sika dina Méi sareng nyarios yén sanaos henteu pasti di sakitar China Evergrande, anjeunna masih optimis ka Cina.
"Aya seueur spekulasi, tapi organisasi Cina urang langkung gampang. Paparan résiko lumayan leutik, "saur Hasler ka Reuters dina Poé Investor Perusahaan di Zurich.
Cenah, produk Sika dipaké pikeun penguatan sareng panahan cai tina bahan bangunan. Dibandingkeun sareng pasar masal sapertos akomodasi anu dioperasikeun ku perusahaan Cina, Sika langkung aub dina proyék-proyék luhur sapertos sasak, palabuhan sareng torowongan.
"Nilai kami nyaéta lamun ngawangun pembangkit listrik tenaga nuklir atanapi jembatan, éta ngandelkeun téknologi luhur, teras aranjeunna hoyong reliabilitas," saur éksékutip umur 56 taun éta.
"Jinis gedong ieu bakal diperkuat sareng digancangan," tambah Hasler. "Strategi kamekaran urang di Cina saimbang pisan; tujuan urang pikeun ngembangkeun di Cina sapertos di daérah sanés. ”
Hasler nambihan yén penjualan taunan Sika di Cina ayeuna nyatakeun sakitar 10% tina penjualan taunan na, sareng saham ieu "tiasa ningkat sakedik," sanaos tujuan perusahaan sanés ngagandakeun tingkat ieu.
Sika negeskeun targét na dina 2021, "sanaos tantangan ngembangkeun harga bahan baku sareng konstrain ranté supply."
Salaku conto, kusabab panyadia polimér anu ngalaman masalah dina ngabalikan produksi skala pinuh, Sika ngarepkeun biaya bahan baku naék ku 4% taun ieu.
Kapala Officer Keuangan Adrian Widmer nyarios dina acara éta perusahaan bakal ngaréspon paningkatan harga dina kuartal kaopat sareng awal taun payun.


Pos waktos: Okt-08-2021