Wilujeng sumping di situs web kami!

Kumaha tabung anu mancawarna langkung lami

ffefewww

Nyatana, unggal produk pemanasan listrik ngagaduhan umur jasa. Sababaraha produk pemanasan listrik tiasa ngahontal langkung ti 10 taun. Nanging, upami tabung anu manceran dianggo sareng dirawat kalayan leres, tabung anu mancorong langkung awét tibatan anu biasa. Hayu Xiao Zhou ngenalkeunana ka anjeun. , Kumaha carana ngadamel tabung anu mancarkeun langkung awét.

Dilarang pikeun kaleuleutan panggunaan tabung anu manceran pikeun waktos anu lami. Unggal tabung anu manceran ngagaduhan wates panggunaan. Upami éta ngaleuwihan jajaran, éta sacara alami moal awét.

Nalika suhu tungku nyaéta 400 derajat, émut henteu kedah gancang tiis;

Entong noél tabung anu manceran nalika ngamuat sareng ngabongkar.

Nalika tungku tabung anu mancur jalan, tetep perhatoskeun naha lampu patalimarga dina panel kontrol normal, sabab lampu patalimarga kedah ditukeurkeun salami waktos nalika pelestarian panas, supados henteu ngaduruk tabung anu hérang kusabab kagagalan saklar kontrol.

Nembe ayeuna, tim kami parantos hasil ngembangkeun TANKII APM. Mangrupikeun bubuk canggih metalurgi, dispersi nguatkeun, paduan FeCrAl ferit anu dianggo dina suhu tabung dugi ka 1250 ° C (2280 ° F).

Tabung TANKII APM gaduh stabilitas bentuk anu saé dina suhu luhur. TANKII APM ngabentuk oksida permukaan non-skala anu saé, anu masihan panangtayungan anu saé dina kalolobaan lingkungan tungku, nyaéta Oksidasi, gas sulphurous sareng karbonasi, ogé ngalawan endapan karbon, lebu, sareng sajabana Kombinasi sipat oksidasi anu hadé sareng formstabilitas ngajantenkeun alloy unik.

Aplikasi anu biasa pikeun TANKII APM nyaéta tabung anu mancur dina tungku listrik atanapi gas sapertos tungku galvanis kontinyu, tungku quench tungku, nyepeng tungku sareng tungku dosing dina aluminium, séng, industri timah, tabung perlindungan thermocouple, muffles tungku pikeun aplikasi saring.

Urang tiasa nyayogikeun APM dina bentuk kawat sareng tabung. Wilujeng pesen atanapi panilitian.


Pos waktos: Okt-30-2020