Wilujeng sumping di situs web kami!

Pamanas keramik / hawa Buka pamanas coil / elemen pemanasan kalayan kawat pemanasan NiCr8020

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pamanas keramik / hawa Buka pamanas coil / elemen pemanasan kalayan kawat pemanasan NiCr8020

Pamanas coil kabuka nyaéta pamanas hawa anu ngalaan luas permukaan unsur pemanasan maksimum langsung kana aliran udara. Pilihan paduan, ukuran, sareng gauge kawat dipilih sacara strategis pikeun nyiptakeun solusi khusus dumasar kana kabutuhan unik aplikasi. Kriteria aplikasi dasar anu kedah diperhatoskeun kalebet suhu, aliran udara, tekanan hawa, lingkungan, laju tanjakan, frékuénsi siklus, rohangan fisik, kakuatan anu aya, sareng kahirupan manaskeun.

Unsur coil kabuka mangrupikeun jinis élemén pemanasan listrik anu paling épéktip bari ogé paling ékonomis tiasa dianggo pikeun kalolobaan aplikasi manaskeun. Dipaké kalolobaanana dina industri pemanasan saluran, elemen coil kabuka gaduh sirkuit kabuka anu hawa panas langsung tina gulungan résistansi anu ditunda. Elemen pemanasan industri ieu gaduh panas gancang kali anu ningkatkeun efisiensi sareng parantos dirancang pikeun pangropéa anu lemah sareng gampang, bagian ngagantian anu murah.

TANKII mangrupikeun pabrikan ngarah manaskeun coil kabuka, khusus kana solusi pemanasan anu direkayasa khusus pikeun nyocogkeun persyaratan anu pas. Kami nawiskeun garis standar pamanas coil kabuka anu tiasa dirobih.

Unsur pemanasan coil kabuka ti TANKII ilaharna didamel pikeun pemanasan prosés saluran, hawa paksa & oven sareng aplikasi pamanasan pipa. Pamanas coil kabuka dianggo dina pemanasan bak sareng pipa sareng / atanapi pipa logam. Pangabutuh minimum 1/8 "diperyogikeun antara keramik sareng témbok jero tabung. Masang elemen coil kabuka bakal nyayogikeun sebaran panas anu saé sareng seragam dina luas permukaan anu ageung.

Unsur manaskeun coil open mangrupikeun larutan pemanasan industri sacara teu langsung pikeun ngirangan sarat kapadetan watt atanapi fluks panas dina luas permukaan pipa anu nyambung ka bagian anu dipanaskeun sareng nyegah bahan anu sénsitip panas tina coking atanapi rusak.

Kaunggulan Unsur Élmu Panas Buka:

Upami anjeun milari produk anu cocog sareng aplikasi manaskeun ruang sederhana anjeun, anjeun langkung saé mertimbangkeun pemanas saluran coil kabuka, kusabab éta nyayogikeun kaluaran kW anu langkung handap.
sayogi dina ukuran alit dibandingkeun sareng unsur pemanasan tubular finned
Ngaleupaskeun panas langsung kana aliran hawa, anu ngajantenkeun langkung tiis tina unsur tubular anu finned
Boga turun tekanan anu langkung handap
Nyayogikeun séép listrik ageung
Ngagunakeun elemen pemanasan anu leres dina aplikasi manaskeun tiasa ngabantosan ngirangan biaya pembuatan anjeun. Upami anjeun peryogi pasangan anu dipercaya pikeun kabutuhan aplikasi industri anjeun, ngahubungan kami ayeuna. Salah sahiji spesialis dukungan palanggan kami bakal ngantosan ngabantosan anjeun.

Pilihan pangukur kawat anu leres, jinis kawat sareng diameter coil peryogi pisan sababaraha pangalaman. Aya elemen standar anu aya di pasar, tapi kaluar sering aranjeunna kedah didamel khusus. Pamanas hawa coil kabuka dianggo paling saé di handap kecepatan udara tina 80 FPM. Laju hawa anu luhur tiasa nyababkeun coil saling noel sareng henteu tiasa kaluar. Pikeun laju anu langkung luhur, pilih pamanas hawa tubular atanapi pamanas strip.

Kauntungan ageung unsur pemanasan coil kabuka nyaéta waktos réspon anu gancang pisan.

Aya elemen pemanasan coil kabuka standar anu sayogi dina pasaran sareng kami nyandak saham. Kaseueuran elemen ieu peryogi aliran udara konstan dina kawat résistansi, tapi upami kapadetan watt cekap cekap aranjeunna moal kabakar dina hawa anu tetep.

Aplikasi:
Panaskeun Saluran Udara
Panaskeun tungku
Panaskeun tank
Panas pipa
Tabung logam
Oven


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk