Wilujeng sumping di situs web kami!

Coil Spring

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

ppedaran roduct

Perusahaan kami ngahasilkeun kawat alloy pemanasan listrik kualitas luhur beusi-kromium-aluminium sareng nikel-kromium, anu ngadopsi kakuatan kawat tungku anu dikontrol komputer sareng tatu dina bentuk ku mesin gulungan otomatis gancang-gancang. Karakteristik produk ieu: résistansi suhu luhur, pemanasan gancang, umur panjang, tahan stabil, panyimpangan kakuatan alit, nada seragam saatos manteng, permukaan anu bersih sareng bersih; loba dipaké dina tungku listrik leutik, tungku muffle, alat pemanasan sareng AC, sababaraha oven, tabung pemanasan listrik sareng alat-alat rumah tangga, sareng sajabana Rupa-rupa tungku industri sareng sipil anu henteu standar tiasa didesain sareng dihasilkeun numutkeun kabutuhan pangguna.

Kakuatan W

Voltage   V

Diaméter mm

OD mm

Length (Rujukan) mm

Wdalapan g

300

220

0,25

3.7

122

1.9

500

220

0,35

3.9

196

4.3

600

220

0,40

4.2

228

6.1

800

220

0,50

4.7

302

11.1

1000

220

0,60

4.9

407

18.5

1200

220

0,70

5.6

474

28.5

1500

220

0,80

5.8

554

39.0

2000

220

0,95

6.1

676

57.9

2500

220

1.10

6.9

745

83.3

3000

220

1.20

7.1

792

98.3

Suhu sareng komposisi kimia kawat pemanasan

Kelas

Max. Conti uous

Suhu Operasi.

Cr%

Ni%

Al%

Fe%

Re%

Nb%

Mo%

Cr20Ni80

1200 ℃

20 ~ 23

Bal.

 

 

 

 

 

Cr30Ni70

1250

28 ~ 31

Bal.

 

 

 

 

 

Cr15Ni60

1150

15 ~ 18

55 ~ 61

 

Bal.

 

 

 

Cr20Ni35

1100 ℃

18 ~ 21

34 ~ 37

 

Bal.

 

 

 

TANKII APM

1425

20.5 ~ 23.5

 

5.8

Bal.

/

 

 

0Cr27Al7Mo2

1400

26.5 ~ 27.8

 

6 ~ 7

Bal.

 

 

2

0Cr21Al6Nb

1350

21 ~ 23

 

5 ~ 7

Bal.

 

0,5

 

0Cr25Al5

1250

23 ~ 26

 

4,5 ~ 6.5

Bal.

 

 

 

0Cr23Al5Y

1300 ℃

22.5 ~ 24.5

 

4.2 ~ 5.0

Bal.

 

 

 

0Cr19Al3

1100 ℃

18 ~ 21

 

3 ~ 4.2

Bal.

 

 

 

Pasipatan téknis utama kawat alloy FeCrAl:

①Suhu pamakeanana tinggi, suhu panggunaan kawat aloi aluminium-beusi kromium dina atmosfir tiasa ngahontal 1300 ℃;

Life Hirup jasa panjang;

Load Beban permukaan anu diijinkeun ageung;

⑤Gravitasi khusus langkung alit tibatan paduan nikel-kromium; Résistansi oksidasi saé, sareng pilem AI2O3 dibentuk saatos oksidasi ngagaduhan résistansi kimia anu hadé sareng resistivitas tinggi;

ResistTahanan luhur;

ResistanceTahanan walirang anu hadé;

⑧Harga sacara signifikan langkung handap tina paduan nikel-kromium;

DisadvantKalemahanana nyaéta nalika suhu naék, éta nunjukkeun palastik, sareng kakuatan dina suhu luhur handap.

Karakteristik kawat kompor listrik nikel-kromium nyaéta:

① Kakuatan luhur dina suhu luhur;

②Cool handap saatos jangka panjang, bahan na moal janten rapuh;

EmEmisitas campuran paduan Ni-ming teroksidasi langkung luhur tibatan paduan Fe-Cr-Al;

④Teu aya magnetisme;

⑤Kecuali suasana walirang, éta ngagaduhan résistansi korosi anu langkung saé


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami