Wilujeng sumping di situs web kami!

Unsur Élmu Bayonet

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka:
Unsur pemanasan bayonet mangrupikeun solusi anu dipercaya sareng éfisién pikeun aplikasi pemanasan listrik. Bayonét tangguh, nganteurkeun seueur kakuatan sareng serbaguna pisan nalika dianggo nganggo tabung anu manceran.

Unsur-unsur ieu didesain khusus pikeun tegangan sareng input (KW) anu diperyogikeun pikeun nyugemakeun aplikasi. Aya sababaraha rupa konfigurasi anu sayogi dina propil ageung atanapi alit. Pamasangan tiasa nangtung atanapi horizontal, kalayan sebaran panas sacara selektif ayana numutkeun prosés anu diperyogikeun. Unsur bayonet didesain sareng alloy pita sareng kapadetan watt pikeun suhu tungku dugi ka 1800 ° F (980 ° C).

Paduan Unsur Utami:
NiCr 80/20 , Ni / Cr 70/30 sareng Fe / Cr / Al.

Suhu Unsur maksimal:
Ni / Cr: 2100 ° F (1150 ° C)
Fe / Cr / Al: 2280 ° F (1250 ° C)

Peunteun Kakuatan:
Hingga 100 kW / unsur
Tegangan: 24v ~ 380v

Diménsi:
2 dugi 7-3 / 4 lebet. OD (50.8 dugi 196.85 mm) dugi ka 20 ft panjang (7 m).
Tube OD: 50 ~ 280mm
Custom didamel kana sarat aplikasi.

Aplikasi: 
Unsur pemanasan bayonét ngagunakeun kisaran ti tungku panas sareng mesin tuang maot pikeun ngaleyurkeun mandi uyah sareng insinerator. Éta ogé gunana dina ngarobah tungku anu dipecat gas janten manaskeun listrik.
Bayonet ngagaduhan seueur kaunggulan:

Kasar, dipercaya jeung serbaguna
Kakuatan lega sareng kisaran suhu
Kinerja suhu luhur anu saé
Gampang dipasang sareng diganti
Umur jasa panjang dina sadaya suhu
Cocog sareng tabung anu manceran
Ngaleungitkeun kabutuhan trafo
Pamasangan horisontal atanapi nangtung
Diperpanjangkeun pikeun manjangkeun umur jasa

Ngeunaan Perusahaan

Kajujuran, komitmen sareng patuh, sareng kualitas salaku kahirupan urang mangrupikeun pondasi urang; ngudag inovasi téknologi sareng nyiptakeun mérek paduan kualitas luhur nyaéta filosofi bisnis urang. Taat kana prinsip ieu, kami masihan prioritas pikeun milih jalma kalayan kualitas propésional anu hadé pikeun nyiptakeun nilai industri, bagikeun kahormatan kahirupan, sareng babarengan ngawangun komunitas anu éndah dina éra anyar.

Pabrik ieu aya di Zona Pengembangan Ékonomi sareng Teknologi Xuzhou, zona pangembangan tingkat nasional, kalayan transportasi anu saé berkembang. Éta sakitar 3 kilométer jauhna ti Stasiun KA Xuzhou Wétan (stasiun karéta gancang-gancang). Dibutuhkeun 15 menit kanggo dugi ka Stasiun Kereta Api Berkecepatan Tinggi Bandara Xuzhou Guanyin nganggo rail-speed tinggi sareng ka Beijing-Shanghai sakitar 2,5 jam. Ngabagéakeun pangguna, éksportir sareng anu ngajual ti sadayana penjuru nagara datang pikeun tukeur sareng pituduh, ngabahas produk sareng solusi téknis, sareng babarengan ngamajukeun kamajuan industri!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk