Wilujeng sumping di situs web kami!

Kawat résistansi nikel murni

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kawat résistansi nikel murni

Kawat nikel murni ngagaduhan ciri kakuatan anu saé dina suhu luhur, plastisitas anu saé, konduktivitas termal anu lemah sareng daya tahan anu luhur.

Daérah aplikasi

Kawat: Target Sputter, pelet penguapan, coil regulator dina colokan cahaya mesin solar; kawat litz pikeun konduksi ayeuna dina suhu anu luhur sareng di lingkungan anu agrésip, Bahan pra pikeun manfacturing kawat ipis, Ni wire bolong, Spraying Thermal, Lapisan lapisan pikeun panangtayungan korosi tina alkali; semprot uyah; uyah lebur sareng bahan kimia reduciing; lapisan palapis pikeun résistansi suhu luhur; perlindungan korosi dina suhu luhur; lapisan palapis pikeun témbok mémbran pembangkit listrik

Sejarah ngolah

Pikeun ngahasilkeun kawat, pelat kandel 6 mm panas anu digulung ditancebkeun kana 6 batang lébar. Iteukna dilas payuneunana. Saurna kawat atah tiasa diubaran ku cara anu sami sareng kawat gulung panas anu dihasilkeun ku metalurgi lebur. saluyu, kawatna ditarik kana diménsi anu dipikahoyong ngalangkungan gambar anu tiis sareng anilna panengah.

Permukaan Rengse

Permukaan kosong / bulistir / caang

Kawat résistansi nikel murni
Kelas Ni200, Ni201, Ni205
Ukuranna kawat : φ0.1-12mm
Fitur Kakuatan mékanis anu saé, tahan korosi sareng kakuatan tahan panas anu luhur. Éta cocog pikeun ngadamel alat vakum, komponén alat éléktronik, sareng saringan pikeun produksi kimia alkali anu kuat.
Aplikasi radio, sumber cahaya listrik, pabrik mesin, industri kimia, sareng mangrupikeun bahan struktural penting dina alat éléktronik vakum.

Komposisi Kimia (Wt.%)

Kelas Nikel

Ni + Co.

Cu

Si

Bungbulang

C

Cr

S

Fe

Bungbulang

Ni201

99.2

.25

.3

.35

.02

.2

.01

.3

-

Ni200

99.0

.25

.3

.35

.15

.2

.01

.3

-

Pasipatan Mékanis

Kelas

Kaayaan

Diaméterna (mm)

Kakuatan regangan

N / mm2, Min

Pamanjangan,%, Min

Ni200

M

0.03-0.20

373

15

0.21-0.48

343

20

0.50-1.00

314

20

1.05-6.00

294

25

1 / 2Y

0.10-0.50

686-883

-

0,53-1,00

588-785

-

1.05-5.00

490-637

-

Y

0,03-0,09

785-1275

-

0.10-0.50

735-981

-

0,53-1,00

686-883

-

1.05-6.00

539-834

-

Ni201

M

0.03-0.20

422

15

0.21-0.48

392

20

0.50-1.00

373

20

1.05-6.00

343

25

1 / 2Y

0.10-0.50

785-981

-

0,53-1,00

686-834

-

1.05-5.00

539-686

-

Y

0,03-0,09

883-1325

-

0.10-0.50

834-1079

-

0,53-1,00

735-981

-

1.05-6.00

637-883

-

Diménsi sareng Toléransi (mm)

Diameter

0,025-0,03

> 0.03-0.10

> 0.10-0.40

> 0.40-0.80

> 0.80-1.20

> 1.20-2.00

Kasabaran

± 0,0025

± 0,005

± 0,006

± 0,013

± 0,02

± 0,03

Komentar:

1). Kaayaan: M = Lemes.1 / 2Y = 1 / 2Keras, Y = Hésé

2). Upami anjeun gaduh paménta résistansi, kami ogé ngalembereh pikeun anjeun. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk