Wilujeng sumping di situs web kami!

Manganin Kawat

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Manganin Wire mangrupikeun paduan tembaga-nikel anu dianggo pikeun aplikasi résistansi listrik sareng kontrol. Paduan ieu ngagaduhan koefisien résistansi suhu anu rendah pisan, sareng nawiskeun résistansi listrik anu seragam dina waktos anu lami. Salaku tambahan, aranjeunna ngagaduhan kakuatan éléktromotor termal (EMF) anu handap pisan ngalawan tambaga. Paduan ieu ngagaduhan daya tahan anu saé, tiasa dipasang, ogé dilas.

Komposisi kimia

Kelas Komposisi kimia utama%
Cu Bungbulang Ni Si

Mangkaning 47

Ngaso 11-13 2-3 -

Mangkaning 35

Ngaso 8-10 - 1-2

Mangkaning 44

Ngaso 11-13 2-5 -

Konstantan

Ngaso 1-2 39-41 -

 

Kawat Résistansi Volume 、 Lambaran sareng Pita

Kelas Résistansi Volume,
Mangkaning 47 0,47 ± 0,03
Mangkaning 35 0,35 ± 0,05
Mangkaning 44 0,44 ± 0,03
Konstantan 0,48 ± 0,03

 

Résistansi résistansi -Téfématén suhu Manganin

Kodeu Suhu panerapan Suhu Tés ℃ Koefisien résistansi-Suhu Koéfisién suhu-résistansi rata-rata
      αx10-6C-1 βx10-6C-2 αx10-6C-1

Mangkaning 47

Tingkat 1

65-45

10、20、40

-3 ~ + 5

-0.7 ~ 0

-

Tingkat 2

-5 ~ + 10

Tingkat 3

-10 ~ + 20

Manganin 35 Kawat 、 Lambaran

10-80

10、40、60

-5 ~ + 10

-0.25 ~ 0

-

Manganin 44 Kawat 、 Lambaran

10-80

0 ~ + 40

-0.7 ~ 0

-

Kawat Konstantan 、 Lambaran

0-50

20、50

-

-

-40 ~ + 40

 

Tingkat perpanjangan:

Diameter

Tingkat Panjangan (Lo = 200mm),%

≤0.05

6

> 0,05 ~ 0,10

8

> 0,1 ~ 0,50

12

0,50

15

Laju EMF termal pikeun tambaga

Kelas

Kisaran suhu Rata laju EMF termal pikeun tambaga

Mangkaning 47

0 ~ 100

1

Mangkaning 35

0 ~ 100

2

Mangkaning 44

0 ~ 100

2

Konstantan

0 ~ 100

45

Catetan: Laju EMF Termal pikeun tambaga mangrupikeun nilai mutlak.

Beurat Net per spool

Dia. (Mm)

(g)

Dia. (Mm)

(g)

0,02 ~ 0,025

5

> 0.28 ~ 0.45

300

> 0,025 ~ 0,03

10

> 0.45 ~ 0.63

400

> 0,03 ~ 0,04

15

> 0.63 ~ 0.75

700

> 0,04 ~ 0,06

30

> 0.75 ~ 1.18

1200

> 0,06 ~ 0,08

60

> 1.18 ~ 2.50

2000

> 0,08 ~ 0,15

80

> 2,50

3000

> 0.15 ~ 0.28

150

 

 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk