Wilujeng sumping di situs web kami!

Tambaga Kawat Nikel Alloy

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

 

Panjelasan Produk
Campuran Nikel (CuNi) campuran sedeng nepi ka bahan résistansi rendah biasana digunakeun dina aplikasi kalayan suhu operasi maksimum dugi ka 400 ° C (750 ° F).

 

Kalayan koefisien suhu handap résistansi listrik, résistansi, sahingga kinerja, konsisten henteu paduli suhu. Tambaga Nickel alloy mékanis ngagedurkeun kamampuan anu saé, gampang dipasang sareng dilas, ogé tahan tahan korosi anu luar biasa. Paduan ieu biasana dianggo dina aplikasi ayeuna tinggi anu meryogikeun tingkat presisi anu luhur.

 

Resistansi kawat tambaga basa base resistivity wire is low, gaduh résistansi korosi anu saé, milik las sareng pasipatan mesin, cocog pikeun relay overload termal, pemutus sirkuit voltase rendah, sareng alat-alat listrik voltase-low sanésna sareng alat-alat rumah tangga sareng alat-alat listrik sanés manufaktur unsur pemanasan, sareng mangrupikeun bahan penting dina produksi kabel pemanasan.

Kodeu Résistansi Ma. Suhu Gawe Temp.Coeffi. Tina Résistansi EMF Ngalawan Tambaga (0 ~ 100 ℃) Komposisi Kimia (%) Mékanis, Pasipatan
Bungbulang Ni Cu Kakuatan tarik (N / mm2) Perpanjangan% (Kurang ti)
Diaméter < = 1.0mm Diaméter > = 1.0mm
NC003 CuNi1 0,03 200 < 100 -8 - 1 Ngaso 210 18 25
NC005 CuNi2 0,05 200 < 120 -12 - 2 Ngaso 220 18 25
NC010 CuNi6 0,10 220 < 60 -18 - 6 Ngaso 250 18 25
NC012 CuNi8 0,12 250 < 57 -22 - 8 Ngaso 270 18 25
NC015 CuNi10 0,15 250 < 50 -25 - 10 Ngaso 290 20 25
NC020 CuNi14 0,20 250 < 38 -28 0.3 14.2 Ngaso 310 20 25
NC025 CuNi19 0,25 300 < 25 -32 0,5 19 Ngaso 340 20 25
NC030 CuNi23 0,30 300 < 16 -34 0,5 23 Ngaso 350 20 25
NC035 CuNi30 0,35 300 < 10 -37 1.0 30 Ngaso 400 20 25
NC040 CuNi34 0,40 350 0 -39 1.0 34 Ngaso 400 20 25
NC050 CuNi44 0,50 400 < -6 -43 1.0 34 Ngaso 420 20 25
Paduan DN-Dagang Ngaran Bahan-No. UNS-No. Spesifikasi ASTM DIN Spésifikasi
CuNi1 CuNi1        
CuNi2 CuNi2 2.0802 C70200 ASTM B267 DIN 17471
CuNi6 CuNi6 2.0807 C70500 ASTM B267 DIN 17471
CuNi10 CuNi10 2.0811 C70700 ASTM B267 DIN 17471
CuNi10Fe1Mn CuNi10Fe1Mn (2.0872) / (CW352H) C70600 ASTM B151  
CuNi15 CuNi15        
CuNi23Mn CuNi23Mn 2.0881 C71100 ASTM B267 DIN 17471
CuNi30Mn CuNi30Mn 2.0890      
CuNi30Mn1Fe CuNi30Mn1Fe (2.0882) / (CW354H) C71500 ASTM B151  
CuNi44Mn1 Vernicon 2.0842     DIN 17471

294: Nami Biasa:

Alloy294, Cuprothal294, Nico, MWS-294, Cupron, Copel, Alloy45, Cu-Ni102, Cu-Ni44, Cuprothal, Cupron, Copel, Neutrology, Advance, Konstantan

A30: Nami Biasa: 
Alloy 30, MWS-30, Cuprothal 5, Cu-Ni 23, Alloy 260, Cuprothal 30 HAI-30, Cu-Ni2, Alloy 230, Nickel Alloy 30

A90: Ngaran umum: 
Alloy 95, 90 Alloy, MWS-90, Cu-Ni 10, Cuprothal 15, Cu-Ni 10, Alloy 320 Alloy 90, Alloy 290, # 95 Alloy, Cuprothal 90, HAI-90, Alloy 260, Nickel Alloy 90

A180: Ngaran umum: 
Alloy 180, 180 Alloy, MWS-180, Cuprothal 30, Midohm, Cu-Ni 23, Nickel Alloy 180


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk