Wilujeng sumping di situs web kami!

Paduan Résistansi Aluminium Besi Chrome

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Paduan Besi Chrome Aluminium (FeCrAl) mangrupikeun bahan résistansi tinggi biasana dianggo dina aplikasi kalayan suhu operasi maksimum dugi ka 1.400 ° C (2,550 ° F).

Paduan Ferritic ieu dipikaterang ngagaduhan kapabilitas ngamuat permukaan anu langkung luhur, resistivitas anu langkung luhur sareng kapadetan langkung handap tibatan alternatip Nickel Chrome (NiCr) anu tiasa ditarjamahkeun kana bahan anu kirang dina aplikasi sareng hemat beurat. Suhu operasi maksimum anu luhur ogé tiasa nyababkeun umur unsur langkung lami. Paduan Besi Chrome Aluminium ngawangun warna abu-abu Aluminium Oksida héjo (Al2O3) dina suhu di luhur 1.000 ° C (1,832 ° F) anu ningkatkeun résistansi korosi ogé bertindak salaku insulator listrik. Pembentukan oksida dianggap nyalindung diri sareng ngajagi tina sirkuit pondok nalika logam tina kontak logam. Paduan Besi Chrome Aluminium gaduh kakuatan mékanis anu langkung handap upami dibandingkeun sareng bahan Nikel Chrome ogé kakuatan ngarayap anu langkung handap.

Spésifikasi Tipe Babak-ngagambar Tiis kawat pemanasan

Diaméterna (mm)

Toléransi (mm)

Diaméterna (mm)

Toléransi (mm)

0,03-0,05

± 0,005

> 0.50-1.00

± 0,02

> 0,05-0,10

± 0,006

> 1.00-3.00

± 0,03

> 0.10-0.20

± 0,008

> 3.00-6.00

± 0,04

> 0.20-0.30

± 0,010

> 6.00-8.00

± 0,05

> 0.30-0.50

± 0,015

> 8.00-12.0

± 0,4


Spésifikasi Tipe Jalur Cold-Draw 
kawat pemanasan

Kandel (mm)

Toléransi (mm)

Lebar (mm)

Toléransi (mm)

0,05-0,10

± 0,010

5.00-10.0

± 0,2

> 0.10-0.20

± 0,015

> 10.0-20.0

± 0,2

> 0.20-0.50

± 0,020

> 20.0-30.0

± 0,2

> 0.50-1.00

± 0,030

> 30.0-50.0

± 0,3

> 1.00-1.80

± 0,040

> 50.0-90.0

± 0,3

> 1.80-2.50

± 0,050

> 90.0-120.0

± 0,5

> 2.50-3.50

± 0,060

> 120.0-250.0

± 0,6

 

Jenis Alloy

Diameter
(mm)

Résistansi
(μΩm) (20 ° C)

Tensile
Kakuatan
(N / mm²)

Perpanjangan (%)

Ngalipet
Jaman

Maks. Terusan
Palayanan
Suhu (° C)

Kahirupan ngagawekeun
(jam)

1Cr13Al4

0,03-12,0

1,25 ± 0,08

588-735

> 16

> 6

950

> 10000

0Cr15Al5

1,25 ± 0,08

588-735

> 16

> 6

1000

> 10000

0Cr25Al5

1,42 ± 0,07

634-784

> 12

> 5

1300

> 8000

0Cr23Al5

1,35 ± 0,06

634-784

> 12

> 5

1250

> 8000

0Cr21Al6

1,42 ± 0,07

634-784

> 12

> 5

1300

> 8000

1Cr20Al3

1,23 ± 0,06

634-784

> 12

> 5

1100

> 8000

0Cr21Al6Nb

1,45 ± 0,07

634-784

> 12

> 5

1350

> 8000

0Cr27Al7Mo2

0,03-12,0

1,53 ± 0,07

686-784

> 12

> 5

1400

> 8000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk