Wilujeng sumping di situs web kami!

Paduan Résistansi Nikel Chrome

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nichrome, ogé katelah nikel krom, mangrupikeun paduan anu dihasilkeun ku nyampur nikel, kromium sareng, kadang-kadang, beusi. Paling dipikaterang ku résistansi panas na, ogé résistansi pikeun duanana korosi sareng oksidasi, alloy tiasa dianggo pisan pikeun sajumlah aplikasi. Tina pabrik industri dugi ka damel hobi, nichrome dina bentuk kawat aya dina sababaraha produk komérsial, karajinan sareng alat. Éta ogé mendakan aplikasi dina setélan khusus.

Kawat Nichrome mangrupikeun paduan anu didamel tina nikel sareng kromium. Éta nolak panas sareng oksidasi sareng fungsina salaku unsur pemanasan dina produk sapertos alat keur manggang roti sareng pengering rambut. Para hobi nganggo kawat nichrome dina patung keramik sareng pembuatan gelas. Kawat ogé tiasa dipanggihan di laboratorium, konstruksi sareng éléktronika khusus.

Kusabab kawat nichrome tahan ka listrik, éta gunana pisan salaku unsur pemanasan dina produk komérsial sareng alat bumi. Alat roti bakar sareng pengering rambut nganggo coil tina kawat nichrome pikeun nyiptakeun seueur panas, sapertos oven roti bakar sareng pamanas panyimpenan. Tungku industri ogé ngagunakeun kawat nichrome pikeun fungsina. Panjang kawat nichrome ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel cutter kawat panas, anu tiasa dianggo boh di bumi atanapi di setting industri pikeun motong sareng ngawangun busa sareng plastik anu tangtu.

Kawat Nichrome didamel tina paduan non-magnét anu diwangun utamina tina nikel, kromium, sareng beusi. Nichrome dicirikeun ku résistansi anu luhur sareng tahan oksidasi anu saé. Kawat Nichrome ogé ngagaduhan kamuluran anu saé saatos dianggo sareng kaélasan anu hadé.

Jumlah anu sumping saatos jinis kawat Nichrome nunjukkeun perséntase nikel dina paduan. Salaku conto, "Nichrome 60" ngagaduhan sakitar 60% Nikel dina komposisina.

Aplikasi pikeun kawat Nichrome kalebet unsur pemanasan tina pengering rambut, panyéép panas, sareng dukungan keramik dina kiln.

Jenis Alloy

Diameter
(mm)

Résistansi
(μΩm) (20 ° C)

Tensile
Kakuatan
(N / mm²)

Perpanjangan (%)

Ngalipet
Jaman

Maks. Terusan
Palayanan
Suhu (° C)

Kahirupan ngagawekeun
(jam)

Cr20Ni80

<0,50

1,09 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1200

> 20000

0.50-3.0

1,13 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1200

> 20000

> 3.0

1,14 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1200

> 20000

Cr30Ni70

<0,50

1,18 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1250

> 20000

-0,50

1,20 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1250

> 20000

Cr15Ni60

<0,50

1,12 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1125

> 20000

-0,50

1,15 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1125

> 20000

Cr20Ni35

<0,50

1,04 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1100

> 18000

-0,50

1,06 ± 0,05

850-950

> 20

> 9

1100

> 18000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk