Wilujeng sumping di situs web kami!

T Tipe Thermocouple Constantan Kawat sareng TP TN pikeun Thermometer

Pedaran pondok:

T Tipe Thermocouple Constantan Kawat sareng Sértipikat ISO9001

Isolasi T Tipe Thermocouple Constantan Wire kaasup Polyurethane, polyester, polyester imine

Ngaran Konduktor: Cu-CuNi (Constantan)

Kisaran suhu: -200-350 ℃

Thermocouple Constantan Kawat tiasa dipendakan di ampir sadaya pasar industri: Minyak Pembangkit Listrik / Gas, Farmasi, biotéh, Semén, Kertas & Bubur, sareng sajabana Thermocouples ogé dianggo dina alat-alat sadidinten sapertos kompor, tungku, sareng alat-alat bakar.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ngaran Produk: T Tipe Thermocouple Constantan Kawat
  • Konduktor: Cu-CuNi (Constantan)
  • bahan: Constantan
  • Tipe Termokopel: T
  • Suhu Suhu: -40-350 ℃
  • Asalna: Shanghai
  • Kapasitas Produksi: 2000 kg Per Bulan
  • Permukaan: Caang / teroksidasi
  • Dia: 0.04-0.5mmm
  • Kodeu HS: 74082900
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kabel santunan thermocouple ogé tiasa diistilahkeun salaku kabel instrumentasi, sabab éta dipaké pikeun ngukur suhu prosés. Konstruksi na sami sareng kabel instrumentasi pasangan tapi bahan konduktorna bénten. Thermocouples digunakeun dina prosés pikeun ngaraos suhu sareng nyambung ka pyrometers pikeun indikasi sareng kontrol. Térokopel sareng pyrométer listrik dilakukeun ku kabel panyambung thermocouple / kabel térmocouple ngimbangan. Konduktor anu dianggo pikeun kabel thermocouple ieu diperyogikeun ngagaduhan sipat termo-listrik (emf) anu sami sapertos thermocouple anu dianggo pikeun ngaraos hawa.

    Tipe T Thermocouple (Tambaga + / Constantan-) T mangrupikeun kisaran sempit sareng kawat thermocouple akurasi tinggi. Éta populér kalayan pamasangan monitoring suhu ilmiah sareng médis. Éta akurasi ± 1 ° C / 2 ° F pikeun wates standar sareng ± 0,5 ° C / 1 ° F pikeun wates khusus, sareng ngagaduhan suhu -330 ° F ~ 662 ° F (-200 ° C ~ 350 ° C) gumantung dina ukuran gauge kawat.

    Tutuwuhan kami utamina ngadamel jinis KX, NX, EX, JX, NC, TX, SC / RC, KCA, KCB kompensasi kawat pikeun thermocouple, sareng aranjeunna dianggo dina alat ukur suhu sareng kabel. Produk térmocouple compensating kami sadayana diturut ku GB / T 4990-2010 'Alloy wire of extension and compensating kabel pikeun thermocouples' (Chinese National Standard), sareng ogé IEC584-3 'Thermocouple bagian 3-compensating wire' (Standar internasional).

    Anu ngawakilan komp. kawat: kode thermocouple + C / X, misal SC, KX
    X: Pondok kanggo perpanjangan, hartosna paduan kawat santunan sami sareng paduan termokopel
    C: Pondok kanggo santunan, hartosna paduan kawat santunan gaduh karakter anu sami sareng paduan thermocouple dina kisaran suhu anu tangtu.

    Aplikasi:

    1. Pemanasan - Pembakar gas pikeun oven

    2. Cooling - Freezers

    3. Perlindungan mesin - Suhu sareng suhu permukaan

    4. Kontrol suhu luhur - casting beusi

    Parameter lengkep

    Kode Thermocouple Komp. Jenis Komp. Ngaran Kawat Positip Négatip
    Nami Kode Nami Kode
    S SC tambaga-konstantan 0,6 tambaga SPC konstanan 0.6 SNC
    R RC tambaga-konstantan 0,6 tambaga RPC konstanan 0.6 RNC
    K KCA Beusi-Constantan22 Beusi KPCA konstanta22 KNCA
    K KCB tambaga-konstantan 40 tambaga KPCB Constantan 40 KNCB
    K KX Chromel10-NiSi3 Chromel10 KPX NiSi3 KNX
    N NC Beusi-Constantan 18 Beusi NPC konstantan 18 NNC
    N NX NiCr14Si-NiSi4Mg NiCr14Si NPX NiSi4Mg NNX
    E EX NiCr10-Constantan45 NiCr10 EPX Constantan45 ENX
    J JX Beusi-Constantan 45 Beusi JPX Constantan 45 JNX
    T TX tambaga-konstantan 45 tambaga TPX Constantan 45 TNX

     

    Warna Insulasi sareng Sarung 
    Jenis Warna Insulasi Warna Sarung
    Positip Négatip G H
    / S / S
    SC / RC MERAH Héjo HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    KCA MERAH BIRU HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    KCB MERAH BIRU HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    KX MERAH HIDEUNG HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    NC MERAH HAWUK HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    NX MERAH HAWUK HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    EX MERAH KULIT HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    JX MERAH PURPLE HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    TX MERAH PUTIH HIDEUNG HAWUK HIDEUNG KONENG
    Catetan: G – Kanggo panggunaan umum H – Kanggo panggunaan tahan panas S – Kelas presisi Kelas normal teu aya tandana

    Rincian bungkusan: 500m / 1000m per gulung sareng pilem plastik dibungkus sareng bungkus karton. Salaku kuantitas urutan sareng sarat konsumén.
    Detil Pangiriman: Ngiringan pangiriman laut / udara / Express