Wilujeng sumping di situs web kami!

0.09mm pikeun Wirewound Resistors Tambaga Nikel CuNi44 Kawat Alloy

Pedaran pondok:

Ngaran produk: 0.09mm pikeun résistor wirewound Tambaga Nikel CuNi44 Kawat Alloy

Konduktor: CuNi44 (konstanstan)

Ukuran: 0,09mm

Status: Caang, lemes

MOQ: 5kgs

Ukuran spol: DIN80



Kelas: CuNi44, éta ogé disebat Cuprothal, Alloy 294, Cuprothal 294, Nico, MWS-294, Cupron, Copel, Alloy 45,

Neutrology, Advance, CuNi 102, Cu-Ni 44, Constantan


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ngaran Produk : CuNi44
  • résistansi: 0,49
  • hawa kerja maks: 400
  • kapadetan: 8.9
  • TCR:
  • kakuatan regangan : > 420
  • Elongation: > 25%
  • titik lebur: 1280
  • MOQ: 20kg
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ngaran produk: 0.09mm pikeun résistor wirewound Tambaga Nikel CuNi44 Kawat Alloy

    Konduktor: CuNi44 (konstanstan)

    Ukuran: 0,09mm

    Status: Caang, lemes

    MOQ: 5kgs

    Ukuran spol: DIN80

     

    Grade: CuNi44, éta ogé disebut Cuprothal, Paduan 294, Cuprothal 294, Nico, MWS-294, Cupron, Copél, Paduan 45,

    Neutrologi, Maju, CuNi 102, Cu-Ni 44, Constantan

     

    Eusi Kimia (%)

    Bungbulang Ni Cu
    1.0 44 Bal.

     

    Pasipatan Mékanis

    Max Kontinyu Service Temp 400 ºC
    Résistansi dina 20ºC 0,49 ± 5% ohm * mm2 / m
    Kapadetan 8,9 g / cm3
    Suhu Koefisién Résistansi < -6  ×10-6/ºC
    <-6 × 10-6 / ºC EMF VS Cu (0 ~ 100ºC)
    -43 μV / ºC Titik lebur
    1280 C Kakuatan regangan
    Mnt 420 Mpa Elongasi
    Mnt 25% Struktur Mikrografi
    Austenite Pasipatan magnét

    Non.

    Ukuran biasa:

    Kami nyayogikeun produk dina bentuk kawat, kawat datar, strip. Urang ogé tiasa ngadamel bahan anu disesuaikan numutkeun pamundut pangguna.

    Kawat caang sareng bodas – 0..03mm ~ 3mm

    Kawat teroksidasi: 0.6mm ~ 10mm

    Kawat datar: kandelna 0,05mm ~ 1.0mm, lébar 0,5mm ~ 5.0mm

    Jalur: 0.05mm ~ 4.0mm, lébar 0,5mm ~ 200mm

    Fitur produk:

     

    Résistansi korosi anu saé, malleability saé sareng solderability. Résistansi rendah khusus tiasa dianggo dina seueur lapangan manaskeun sareng résistor.

    Aplikasi:







  • Éta tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun unsur pemanasan listrik dina aparat tegangan-low, sapertos relay overload termal, breaker voltase-low, sareng sajabina. Sareng dianggo dina exchanger panas atanapi tabung kondensor dina épaporator pepelakan desalinasi, prosés industri pepelakan, hawa zona pendingin pembangkit listrik termal, pamanas cai pakan tekanan tinggi, sareng pipa cai laut dina kapal.
  • T Tipe Thermocouple Constantan Kawat sareng TP TN pikeun Thermometer

  • Mws-294