Wilujeng sumping di situs web kami!

Résistansi Électric Kawat Nichrome 70/30 Élmu Élmu

Pedaran pondok:

Kawat paduan Nikel-Chrome sareng Nikel-Chrome-Beusi seueur dianggo salaku paduan résistansi tinggi pikeun pemanasan listrik sareng résistor kawat-tatu dina industri metalurgi, industri kimia sareng industri listrik, jst.
Kawat alloy ieu ngagaduhan koefisien résistansi listrik anu langkung luhur, anti oksidasi anu hadé sareng kinerja anti korosi, sareng éta ogé ngagaduhan kagunaan mékanis sareng katahanan anu kuat, kalayan kakuatan anu luhur dina suhu anu luhur.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ngaran Produk : Nichrome 70/30
  • hawa kerja maks: 1250
  • résistansi: 1.18
  • kapadetan: 8.1
  • titik lebur: 1380
  • karasa: 185
  • kakuatan regangan : 875
  • manjangan: > 20
  • Moq: 20kg
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kawat paduan Nikel-Chrome sareng Nikel-Chrome-Beusi seueur dianggo salaku paduan résistansi tinggi pikeun pemanasan listrik sareng résistor kawat-tatu dina industri metalurgi, industri kimia sareng industri listrik, jst.
    Kawat alloy ieu ngagaduhan koefisien résistansi listrik anu langkung luhur, anti oksidasi anu hadé sareng kinerja anti korosi, sareng éta ogé ngagaduhan kagunaan mékanis sareng katahanan anu kuat, kalayan kakuatan anu luhur dina suhu anu luhur.

     

    Profil Perusahaan

    Shanghai Tankii Alloy Material Co., Ltd. Fokus kana produksi alloy resistansi (alloy nichrome, FeCrAl Alloy, alloy nickel tambaga, kawat thermocouple, alloy presisi sareng alloy spray termal dina bentuk kawat, sheet, tape, strip, rod sareng piring. Kami parantos ngagaduhan sertipikat sistem mutu ISO9001 sareng persetujuan sistem panyalindungan lingkungan ISO14001. Kami gaduh sakumpulan aliran produksi canggih tina pemurnian, pangurangan tiis, gambar sareng panas anu ngubaran sareng sajabana Kami ogé bangga ngagaduhan kapasitas R&D anu mandiri.

    Shanghai Tankii Alloy Material Co., Ltd parantos ngempelkeun seueur pangalaman langkung ti 35 taun dina bidang ieu. Salami taun-taun ieu, langkung ti 60 élit manajemen sareng bakat sains sareng téknologi luhur anu padamelan. Aranjeunna ilubiung dina unggal lapisan kahirupan perusahaan, anu ngajantenkeun perusahaan kami tetep mekar sareng teu éléh dina pasar anu kompetitif. Dumasar kana prinsip "kualitas munggaran, jasa tulus", idéologi pangatur urang ngudag inovasi téknologi sareng nyiptakeun mérek luhur dina lapangan paduan. Kami bertahan dina Kualitas - pondasi kasalametan. Éta idéologi kami anu salamina ngawula ka anjeun kalayan sepenuh haté sareng jiwa. Kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan di panjuru dunya kalayan kualitas luhur, produk kalapa sareng layanan anu sampurna.

    Produk kami, sapertos kami alloy nichrome, alloy presisi, kawat thermocouple, alloy fecral, alloy tembaga nikel, alloy spray termal parantos diékspor ka langkung ti 60 nagara di dunya. Kami daék netepkeun hubungan anu kuat sareng lami sareng konsumén. Kisaran produk lengkep pikeun produk Résistansi, Thermocouple sareng tungku kualitas panglengkep pikeun kualitas anu pangpayunna pikeun ngeureunkeun kontrol produksi dukungan Téknis sareng Palayanan Palanggan.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami