Wilujeng sumping di situs web kami!

Thermocouple Constantan Wire / Electric Cable Type BRSKNEJT

Pedaran pondok:

TANKII ngahasilkeun sababaraha jinis kabel anu dikompensasi pikeun thermocouple, sapertos jinis KX, NX, EX, JX, NC, TX, SC / RC, KCA, KCB. Kami ogé ngahasilkeun sadaya kabel sareng insulasi sapertos PVC, PTFE, Silicone sareng fiberglass.
Kabel anu dikompensasi utamina dianggo dina alat ukur pangukuran termal. Upami suhuna robih, kabelna ngaréspon ku tegangan alit anu ngalirkeun kana thermocouple anu disambungkeun sareng urang parantos ngagaduhan ukuran.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ngaran Produk: Thermocouple Constantan Kawat
  • Jenis: BRSKNEJT
  • Bijil: ISO9001, CE, RoHS
  • Kelas: I, II, III
  • Isolasi: Fiberglass, PVC, PTFE, Silicon Rubber
  • Permukaan: Kawat Thermocouple Terang / Dioksidasi
  • Pamakéan: Sénsor Thermocouple
  • Suhu Suhu: -200-1700 ℃
  • Dia: 0.3 / 0.5 / 0.8 / 1.0 / 1.2 / 1.6 / 2.0 / 2.5 / 3.2mmm
  • Paket Angkutan: Kotak kai atanapi karton
  • Asalna: Shanghai, Cina
  • Kodeu HS: 74082900
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ketik K / J / T / S / B / R Kabel Thermocouple Kawat Te-flon / Fiberglass Insulated Cable

    TANKII ngahasilkeun sababaraha jinis kabel anu dikompensasi pikeun thermocouple, sapertos jinis KX, NX, EX, JX, NC, TX, SC / RC, KCA, KCB. Kami ogé ngahasilkeun sadaya kabel sareng insulasi sapertos PVC, PTFE, Silicone sareng fiberglass.
    Kabel anu dikompensasi utamina dianggo dina instrumentasi ukur termal. Upami suhuna robih, kabelna ngaréspon ku tegangan alit anu ngalirkeun kana thermocouple anu disambungkeun sareng urang parantos ngagaduhan ukuran.

    Kabel santunan thermocouple ogé tiasa diistilahkeun salaku kabel instrumentasi, sabab éta dipaké pikeun ngukur suhu prosés. Konstruksi na sami sareng kabel instrumentasi pasangan tapi bahan konduktorna bénten. Thermocouples digunakeun dina prosés pikeun ngaraos suhu sareng nyambung ka pyrometers pikeun indikasi sareng kontrol. Térokopel sareng pyrométer listrik dilakukeun ku kabel panyambung thermocouple / kabel térmocouple ngimbangan. Konduktor anu dianggo pikeun kabel thermocouple ieu diperyogikeun ngagaduhan sipat termo-listrik (emf) anu sami sapertos thermocouple anu dianggo pikeun ngaraos hawa.

    Tutuwuhan kami utamina ngadamel jinis KX, NX, EX, JX, NC, TX, SC / RC, KCA, KCB kompensasi kawat pikeun thermocouple, sareng aranjeunna dianggo dina alat ukur suhu sareng kabel. Produk térmocouple compensating kami sadayana diturut ku GB / T 4990-2010 'Alloy wire of extension and compensating kabel pikeun thermocouples' (Chinese National Standard), sareng ogé IEC584-3 'Thermocouple bagian 3-compensating wire' (Standar internasional).

    Anu ngawakilan komp. kawat: kode thermocouple + C / X, misal SC, KX
    X: Pondok kanggo perpanjangan, hartosna paduan kawat santunan sami sareng paduan termokopel
    C: Pondok kanggo santunan, hartosna paduan kawat santunan gaduh karakter anu sami sareng paduan thermocouple dina kisaran suhu anu tangtu.

    NiCr-NiSi Kawat Kompensasi Thermocouple Dipaké Pikeun Téstostat

    Detil Parameter kabel thermocouple

    Kode Thermocouple Komp. Jenis Komp. Ngaran Kawat Positip Négatip
    Nami Kode Nami Kode
    S SC tambaga-konstantan 0,6 tambaga SPC konstanan 0.6 SNC
    R RC tambaga-konstantan 0,6 tambaga RPC konstanan 0.6 RNC
    K KCA Beusi-Constantan22 Beusi KPCA konstanta22 KNCA
    K KCB tambaga-konstantan 40 tambaga KPCB Constantan 40 KNCB
    K KX Chromel10-NiSi3 Chromel10 KPX NiSi3 KNX
    N NC Beusi-Constantan 18 Beusi NPC konstantan 18 NNC
    N NX NiCr14Si-NiSi4Mg NiCr14Si NPX NiSi4Mg NNX
    E EX NiCr10-Constantan45 NiCr10 EPX Constantan45 ENX
    J JX Beusi-Constantan 45 Beusi JPX Constantan 45 JNX
    T TX tambaga-konstantan 45 tambaga TPX Constantan 45 TNX